Başkan Kırgöz, Umut ve İktidar Kampı'nda gençlerle bir araya geldi

Başkan Kırgöz, Umut ve İktidar Kampı'nda gençlerle bir araya geldi

CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nın Dikili'de düzenlediği Umut ve İktidar Kampı'nın ilk gününde gençlerle bir araya gelen Başkan Kırgöz, "Partimize dinamizm katan gençlerimizin parlak fikirlerinin geleceğimize ışık tutacağına inanıyorum." dedi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları'nın Dikili'de düzenlediği Umut ve İktidar Kampı'nın ilk günü tamamlandı. Kampa ev sahipliği yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, kampın ilk gün toplantısına bizzat katıldı.

fhdjxqhxoauzgjx.jpg

Toplantıya ilişkin konuşan Başkan Kırgöz, "Gençlerimizle umutlarımızı tazeledik. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları’nın Dikili'de düzenlediği Umut ve İktidar Kampı kapsamında gençlerimizle bir araya geldik. Partimize dinamizm katan gençlerimizin parlak fikirlerinin geleceğimize ışık tutacağına inanıyorum." dedi.

fhdvww-wubaydzi.jpg

CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nın kampa ilişkin açıklamasında "İlçe başkanlarımız ile bir araya geldiğimiz toplantıda; iktidara yürüdüğümüz bu yolda mevcut çalışmalarımızı değerlendirerek geleceğe yönelik planlarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk." ifadeleri kullanıldı.

fhdjxqqwuaikx8a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.