Başkan Kırgöz, Yeni Yıl Pazarını ziyaret etti

Başkan Kırgöz, Yeni Yıl Pazarını ziyaret etti

CHP İlçe Kadın Kollarının düzenlediği erken yeni yıl kutlamasına katılan Başkan Kırgöz, kutlamanın ardından Yeni Yıl Pazarına giderek el emeği ürünlerin satıldığı stantları ziyaret etti.

Medya Ege- Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen yeni yıl kutlamasına katıldı. Burada İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Kuzucuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kırgöz, katılımcılar ile sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

fhsz-6hwqaay3g1.jpg

Başkan Kırgöz, CHP Dikili Kadın Kolları'nın ev sahipliği yaptığı erken yeni yıl kutlamasının ardından 31 Aralık Cuma gününe kadar açık olacak olan Yeni Yıl Pazarında stantları ziyaret etti. Birbirinden güzel el emeği ürünleri inceleyen Başkan Kırgöz, tüm Dikililileri Yeni Yıl Pazarına davet etti.

fhsz-6txeaivmqz.jpg

Başkan Kırgöz, etkinliklere ilişkin paylaşımında "CHP İlçe Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu yeni yıl kutlamasına katıldık ve yeni yıllarını şimdiden kutladık. Ardından Yeni Yıl Pazarı kapsamında açılan stantları ziyaret ettik. 31 Aralık Cuma gününe kadar Yeni Yıl Pazarına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.