Başkan Kırgöz’den İlkokul Öğretmenine Sürpriz 

Başkan Kırgöz’den İlkokul Öğretmenine Sürpriz 

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, 45 yıl aradan sonra ilkokul öğretmeni ile Öğretmenler Günü'nde buluştu. 

 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir anlam katan buluşma Dikili'de gerçekleşti. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, ilkokul öğretmeni Şahsine Girgin ile bir araya gelerek hasret giderdi. Sürpriz buluşmada duygu dolu anlar yaşandı. 

_dsc8204.jpg
 
Anlamlı hediye 
 
Dikili Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşmada Başkan Kırgöz, öğretmenine anlamlı bir sürpriz de yaptı. Başkan Kırgöz, 45 yıl önce çekilen ve okul arkadaşlarının yer aldığı siyah beyaz bir fotoğraf karesini öğretmenine armağan etti. 

_dsc8168.jpg
 
En kutsal meslek 
 
Duygusal anların yaşandığı buluşmada Başkan Kırgöz, öğretmenlerin hayattaki önemine değinerek, “Bizleri hayata hazırlayan, geleceğimize ışık tutan değerli bir mesleğin kutlanmasının yanı sıra kendi öğretmenlerimize olan özlemimizi, vefamızı, hatıralarımızı ve maneviyatımızı canlandıran gündür 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bu özel günde ilkokul öğretmenim Şahsine Girgin ile buluşarak hasret giderdik, 45 yıl öncesine giderek hatıraları tazeledik. Kendisine bir de sürpriz yaparak okul arkadaşlarımın da yer aldığı birlikte çekildiğimiz siyah önlüklü fotoğrafımızı armağan ettim. Tüm okul arkadaşlarım adına Şahsine öğretmenime, bizlere karşı emeklerinden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğretmenimin nezdinde ülkemizin her bölgesinde Atatürk'ün izinde aydınlanma meşalesini taşıyan tüm eğitim emekçilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.
_dsc8199.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.