Başkan Kırgöz'den Turuncu Çember çağrısı

Başkan Kırgöz'den Turuncu Çember çağrısı

Başkan Kırgöz Dikili'de bulunan işletmelere Turuncu Çember çağrısı yaptı.

Medya Ege- Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, işletmelere pandemi sonrası normalleşme sürecine uyum sağlamak amacıyla başlatılan Turuncu Çember uygulamasına katılmak için çağrıda bulundu. Başkan Kırgöz resmi sosyal medya hesabı üerinden yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi: 

"İzmir’deki işletmelerin pandemi sonrası normalleşme sürecine uyumunu kolaylaştırmak amacıyla başlatılan “Turuncu Çember” uygulamasına “Birlikte Dikili” diyerek sizler de katılın.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunu yürüttüğü İzmir Turizm Hijyen Kurulu tarafından belirlenen kriterlere uyan ve ilgili mevzuat çerçevesinde denetimleri başarı ile tamamlamış olan işletmeler Turuncu Çember Sertifikası’nı ücretsiz elde etmeye hak kazanacaklar.

Belediye ruhsatlı konaklama ve yeme içme tesisleri için geçerli olan Turuncu Çember Sertifikası İzmir’in hijyenik ve güvenilir turizm destinasyonu olmasını hedeflemektedir. İlçemizde faaliyet gösteren işletme sahiplerini Turuncu Çember uygulamasına davet ediyoruz.

Ön başvurular Dikili Belediyesi Hizmet Binasıda yapılmaktadır. Ayrıca Turuncu Çember Sertifikası hakkında ayrıntılı bilgi için İzmir Büyükşehir Belediyesinin https://www.izmir.bel.tr/tr/Turuncu-cember-nedir/905/4081 linkini ziyaret edebilirsiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.