Başkan Kırgöz'den yeni normal düzen çağrısı!

Başkan Kırgöz'den yeni normal düzen çağrısı!

1 Haziran'dan itibaren Türkiye'de normal hayata dönme çabaları sürüyor.

Medya Ege- Mart ayından bu yana Türkiye genelinde pandemi önlemleri dolayısıyla uygulanan yasaklar, normalleşme takvimi çerçevesinde 1 Haziran itibariyle kaldırıldı. Kalkan yasaklar hakkında genelge yayımlayan İçişleri Bakanlığı, 1 Haziran itibariyle lokanta, restoran, spor salonu, kıraathane, pastane, çay bahçesi gibi toplumun sıkça ziyaret ettiği noktalardaki yasakların kaldırıldığını duyurdu. 1 Haziran itibariyle kalkan yasaklar arasında balık tutma faaliyetleri hamam, sauna ve yüzme havuzu gibi detaylar da yer aldı.

Kalkan yasakaklar kapsamında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, yeni düzen içerisinde uyulması gereken 3 kuralı açıkladı. Maskesiz dışarıda bulunmamak, mesafe kurallarına uymak ve hijyene özen göstermek gibi kuralları sıralayan Başkan Kırgöz, yasakların ardından hizmet verecek esnafa da hayırlı işler dileğinde bulundu. 
Salgının başladığı ilk günden itibaren olduğu gibi dezenfeksiyon konusunda üstlerine düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğini belirten Başkan Kırgöz resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Başkan Kırgöz yaptığı açıklamada "Sevgili hemşehrilerim yeni normal düzenin ilk haftasından hepinize merhaba. Yeni düzen içerisinde hepimizin dikkat etmesi gereken önemli 3 konu var; maskesiz dışarıda bulunmamak, mesafe kurallarına uymak ve hijyene özen göstermek. Özlemle beklenen kısıtlamada ki rahatlama ile hizmet verecek esnaf kardeşlerimize de hayırlı işler, bereketli kazançlar dileriz. Biz, salgının başladığı ilk günden itibaren olduğu gibi dezenfeksiyon konusunda üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta dileriz" dedi.

78585958_3978885282153111_8419343833942196224_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.