Başkan Kırgöz'e doğum günü sürprizi

Başkan Kırgöz'e doğum günü sürprizi

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, çalışma arkadaşları tarafından pasta ile karşılandığı erken doğum günü sürprizinde duygu dolu anlar yaşadı. Başkan Kırgöz, "Biz büyük bir aileyiz" diyerek çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Medya Ege- Dikili Belediyesi çalışanları, Başkan Adil Kırgöz'e erken doğum günü sürprizi yaptı. Belediye binasında doğum günü pastası ile karşılanan ve duygu dolu anlar yaşayan Başkan Kırgöz, "Biz büyük bir aileyiz, her zaman hep birlikte olmaya devam edeceğiz." dedi.

fgpgrxtwyauirpr.jpg

Başkan Kırgöz, doğum günü sürprizine ilişkin paylaşımında "Çalışma arkadaşlarımın yapmış olduğu erken doğum günü kutlaması beni çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları büyük sevgi sayesinde her geçen gün gücümüze güç katıyoruz. Biz büyük bir aileyiz, her zaman hep birlikte olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

fgpgrxsxmai-dqa.jpg

Paylaşıma yorum yapan Tayfun Daylan isimli vatandaş ise "Sağlıklı mutlu huzurlu nice nice güzel yaşlara Doğum gününüz kutlu olsun Başkanım" sözleriyle Başkan Kırgöz'ün doğum gününü kutladı.

fgpgrxsxeaexhij.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.