Başkan Kırgöz'ün mutlu günü: Oğlunun nikahını kıydı

Başkan Kırgöz'ün mutlu günü: Oğlunun nikahını kıydı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün oğlu Ümit Kırgöz hayatını Feyza Çetinkaya ile birleştirerek dünya evine girdi.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün kıydığı nikah merasiminde CHP PM Üyesi Muharrem Erkek, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, CHP İzmir Milletvekilleri Rıfat Nalbantoğlu, Murat Bakan, Mahir Polat, Deniz Yücel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer genç çifte şahitlik ettiler.

dikili-nikah-4.jpeg

Siyasi parti, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, ulusal ve yerel basından önemli kişiler ile çok sayıda Dikililinin katıldığı düğünde Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan bu anlamlı günde Kırgöz ailesinin yanlarında oldular.

dikili-nikah-2.jpeg

“HAYATIMIN EN ÖZEL ANLARINDAN BİRİNİ YAŞIYORUM”

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz nikah merasiminde yaptığı konuşmasında “Hayatımın en özel anlarından birini yaşıyorum. Bugün hem bir baba hem de bir Belediye Başkanı olarak oğlumuz Ümit ile ailemize katılan kızımız Feyza’nın nikahını kıyıyorum. Kırgöz ailesi olarak büyük mutluluk ve gurur içindeyiz. Kıymetli evlatlarımıza bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyor, sevincimize ortak olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

dikili-nikah-6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.