Başkan Kocaoğlu Torbalı’da

Başkan Kocaoğlu Torbalı’da

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı’ya geldi. 7 köyü gezip vatandaşla bir araya gelen Kocaoğlu, büyük ilgiyle karşılaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı’ya geldi. İlçenin kırsal mahallelerini gezen Kocaoğlu’na CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur, CHP İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli, Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü eşlik etti. Köy programlarına Şehitler ile başlayan Kocaoğlu’nun gündeminde kırsal alanda yaşanan sorunlar ve mahalle sakinlerinin dilekleri oldu. Sırasıyla Şehitler, Eğerci, Pamukyazı, Sağlık, Ahmetli, Yeniköy ve Özbey mahallelerinde talepleri dinleyen Kocaoğlu bir bir not alıp yeni hizmetlerin sözünü verdi.

KOCAOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Gittiği her mahallede yoğun ilgiyle karşılaşan Kocaoğlu’na teşekkürlerini ileten köylüler, Kocaoğlu’nun sorunlarını dinlemekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Yapılan çalışmaların reklamının yapılmadığını ifade eden bir köylüye Kocaoğlu, “Ben reklam yapmam hizmet yaparım. Kendi cebimden yapmıyorum ki memleketin parasıyla yapıyorum hizmeti. Reklamı da siz yapın. Kul bilmezse sahibi bilirmiş” dedi. Hazine malları, arazi yolları, tapu sorunları ve belli başlı sorunlarla ilgili şikayet alan Kocaoğlu bunları not alıp ilgileneceğini ifade etti. Yeniköy mahallesinde de bir vatandaşın, “Biz CHP’liyiz. Torbalı Belediyesi’nden hizmet alamıyoruz; sizden destek bekliyoruz” derken bir başka vatandaş da Metropolis Antik Kenti’ne yapılan yardım için teşekkürlerini iletti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.