Başkan Kocaoğlu'nu, Fenerbahçe'ye Aday Gösterdiler!

Başkan Kocaoğlu'nu, Fenerbahçe'ye Aday Gösterdiler!

Arsa mağdurları, kamulaştırma yapmadan arsalarını futbol sahası yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla ilgili basın açıklaması yapıp, 'Fenerbahçe'ye başkan adayı olmasını' önerdiler.

Bornova'nın Çamdibi'nde bulunan ve futbol sahası yapılan alanda toplana arsa sahipleri ve avukatları, basın açıklaması yaptılar.


Arsa sahipleri adına basın açıklamasını avukatları Mustafa Kemal Turan yaptı. Avukat Turan, müvekillerine ait olan arsanın, kamulaştırma yapılmadan, karşılığında herhangi bir bedel ödenmeden futbol sahası yapıldığını belirtti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, hukuk tanımayan bu uygulama ile vatandaşın ait alan üzerinde futbol sahası yaparak, haksız işgal yaptığını belirten Avukat Mustafa Kemal Turan, Atatürk'un, 'Ben futbolcunun “BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM” sözüne paralel olarak, "Buz de bediye başkanının hukuku ve özel mülkiyete saygılı olanını severiz' dedi.


Avukat Turan müvekkillerinin, futbol sevgisi bastığını iddia ettikleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, Fenerbahçe, Futbol Federasyonu, FİFA ve UEFA’ya başkan adayı olmasını önerdiler.


Avukat Turan, basın açıklamasından sonra toplantıya katılan basın mensuplarına, kamulaştırmasız el konulan müvekkillerine ait parsellerle ilgili bilgi, dava süreciyle ilgili belgeleri verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.