Başkan Koştu: 30 yıldır süren sorunları temelden çözüyoruz

Başkan Koştu: 30 yıldır süren sorunları temelden çözüyoruz

Bergama Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 30 yıldır süren sorunları temelden çözdüklerini belirten Belediye Başkanı Hakan Koştu; "Halkımızın refahı için çalışıyoruz" dedi.

MEDYA EGE - Bergama Belediyesi, ilçe genelinde bir yandan alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken üstyapı çalışmalarında da hız kesmiyor. Uzun yıllardır devam eden sorunları temelden çözme hedefiyle yapılan çalışmalar kapsamında, ilçenin Fatih Caddesi'nde gerçekleştirilen yağmur suyu altyapı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Hasan Çelebi Caddesi'nde ise yol ve kaldırım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

f6iu4tqx0aannto.jpg

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, sosyal medya hesabından çalışmalara yönelik yaptığı paylaşımda; "Fatih Caddemizde yağmur suyu altyapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Hasan Çelebi Caddemizde yol ve kaldırım çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Altyapı ve üst yapılarımızı yenileyerek 30 yıldır süren sorunları temelden çözüyor, halkımızın refahı için çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

f6iu4tsxwaao6v9.jpg

f6iu4tpxsae8-4d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum