Başkan Koştu: TOKİ ile birlikte Bergama’nın barınma sorununu çözüyoruz

Başkan Koştu: TOKİ ile birlikte Bergama’nın barınma sorununu çözüyoruz

Seçimlerden önce bitirilen ve bitirilmek üzere olan projelerle ilgili açıklama yaparak 8 aylık hedeflerini anlatan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "TOKİ ile birlikte Bergama’nın barınma sorununu çözüyoruz” dedi.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, seçimlerden önce bitirilen ve bitirilmek üzere olan projelerle ilgili açıklama yaptı.

Hakan Koştu; “Geçtiğimiz yıl 274 tane TOKİ konutunu teslim ettik. 1000 tane konutumuzun da kiraları Mart ayında çekildi. Bu 1000 konutun çok yakın zamanda projelendirilmesi tamamlanması ve temellerin atılmasını umut ediyoruz. Bergama’yı biz eğer il yapacaksak TOKİ konutlarının da daha çok artmasını sağlamamız gerekiyor. TOKİ ile birlikte Bergama’nın barınma sorununu da çözüyoruz” dedi .

agiz-ve-dis-sagligi-merkezi-2.jpg

"BERGAMA YENİ DİŞ HASTANESİ AÇILIYOR"

Açıklamasında Bergama’ya Yeni Diş Hastanesi yapılmasına değinen Koştu; “Önümüzdeki 8 ayda hizmete alacağımız önemli yatırımlardan bir tanesi Diş Hastanesi. Eski devlet hastanesi arsası üzerine 20 ünitelik Diş Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni tamamlıyor büyük bir eksiği kapatmış oluyoruz” açıklamasını yaptı.

ges-2.jpg

"BİR DİĞER YATIRIM KREDİ YURTLAR KURUMU’NUN YAPIMI TAMAMLANDI"

“Eğitim konusunda gençlere uygun imkanları oluşturuyor, barınma sorunlarını çözüyoruz diyen Başkan Koştu, "Toplam 27 milyon TL yatırım yaparak KYK Öğrenci Yurdu’nu tamamladık ve hizmete açtık” dedi.

"VİZYON PROJELERDEN BERGAMA ÇEVRE YOLU HİZMETE AÇILDI"

Hakan Koştu, “Giriş çıkış kavşaklarında düzenleme devam ediyor, hizmete açtığımız ilk günden itibaren Bergama trafiğinde bir rahatlama meydana geldi. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde oturan vatandaşlarımızı kamyon gürültüsünden, egzoz gazından kurtardık. Kavşak düzenlemeleri bittiğinde şehir içinde transit araç geçişini görmeyeceğiz. Bu bizim için çok önemli, Adnan Menderes Bulvarı’nı da Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte hızlı biçimde yapacağız. Bergama’nın batı girişinden doğu çıkışına (SGK binasından İvrindi kavşağına kadar) olan bölümü yapacağız ve çok güzel bir bulvar elde edeceğiz. Işıklandırmasıyla, yürüyüş ve bisiklet yoluyla mükemmel bir bulvarı Bergama’ya kazandırmış olacağız” açıklamasında bulundu.

cevreyolu-3.jpg

"GENÇLİK MERKEZİ’NİN TEMELLERİNİ ATTIK"

Gençlik merkezini 2023 sonunda tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Koştu, "Seçimlerden önce açılışını tamamlayarak hizmete açacağız" dedi.

kyk-ogrenci-yurdu-2.jpg

"GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ AKTİF BİÇİMDE ÇALIŞIYOR"

Bergama Belediyesi'ne gelmeden önce verilen sözlerden birisi olan Güneş Enerji Santrali'ni Bergama’ya yakışır biçimde tamamladıklarını ifade eden Başkan Koştu, "Projeyle belediyeye gelir getiriyoruz. Yaptığımız en isabetli yatırımlardan birisi olan Güneş Enerji Santrali daha da artırmayı planlıyoruz" diye konuştu.

cevreyolu-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.