Başkan Koştu: Bu sistemi de Çözüm Merkezi masasını kuran da biziz

Başkan Koştu: Bu sistemi de Çözüm Merkezi masasını kuran da biziz

Vatandaşlardan, sorunlarını Çözüm Merkezi Whatsapp hattına iletmelerini isteyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Bu sistemi de Çözüm Merkezi masasını kuran da biziz" dedi.

MEDYA EGE - Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; konuk olduğu bir radyo programında, Bergama Belediyesi Çözüm Merkezi Whatsapp hattına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Başkan Koştu, tüm sorunların 0232 632 80 05 numaralı hat üzerinden iletilmesini ve sorunların ilgili birimlere aktarılarak çözüme kavuşacağını belirtti.

Koştu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımız bir sorunla karşılaştıklarında derhal Çözüm Merkezimizi arasınlar. Çözüm Merkezi, yalnızca o an o kişiye çözüm üretmesi açısından değil aynı zamanda bu sorunların kayıt altına alınması ve oradaki eksikleri saptayabilmek açısından da çok önemli. O yüzden vatandaşların Çözüm Merkezi'ni sık sık aramasını ve konuyla ilgili eğer bir sıkıntı varsa sorunun kayıt altına alınmasını istiyoruz.

Bu sistemi de Çözüm Merkezi masasını kuran da biziz. Bu şekilde hangi sorunun nerede yoğunlaştığının tespitini yapıyoruz. Mesela Çözüm Merkezi'ne en fazla ulaşan konulardan biri başıboş sokak hayvanları sorunu. Biz bunun için çözüm üreteceğiz. Yapılması gereken sağlıklı koşullarda; kısırlaştırma, aşılama, küpeleme ve diğer tüm işlemlerin yapılabileceği bir barınak oluşturmak. Biz bunu yapabileceğimiz, bu şartları yerine getirebileceğimiz bir ortam oluşturuyoruz. Kısa süre sonra konuyla ilgili net bir tarih de vereceğiz."

ÇÖZÜM MERKEZİ'NE NASIL ULAŞILIYOR?

Vatandaşlar, Bergama Belediyesi Çözüm Merkezi Whatsapp hattı ile Bergama Belediyesi'ne ulaşarak sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulabiliyor. Sorunların çözümü için 0232 632 80 05 numaralı whatsapp hattından yararlanılabiliyor. Bergama Belediyesi Çözüm Merkezi tarafından kaydedilen tüm talep, öneri ve bildirimler, ekipler tarafından en kısa sürede yanıtlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.