Başkan Koştu: Engelli kardeşlerimizin hayatlarını güzelleştiren projelere imza attık

Başkan Koştu: Engelli kardeşlerimizin hayatlarını güzelleştiren projelere imza attık

Rahmi Yeşilsoy Engelli Merkezi’nde özel eğitim alan çocuklarla buluşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; "Her daim engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıran ve onların hayatlarını güzelleştiren projelere imza attık" dedi.

MEDYA EGE - Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Rahmi Yeşilsoy Engelli Merkezi’nde özel eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Hobi ve meslek edindirme kurslarının gerçekleştirildiği bir atölyeye ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin rahatça yapılabildiği açık ve kapalı alanlara sahip olan, danışmanlık ve yönlendirme hizmetlerinin de verildiği merkeze ziyarette bulunan Başkan Koştu, herkes için eşit bir dünya hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

"Sevgi varsa engel yok diyerek engelli bireylerimizin yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuşan Başkan Koştu şunları söyledi:

"Bergama Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince engelli kardeşlerimizle Özel BİLSEM öğrencilerimizi bir araya getirdik. Hepsi çok özel çocuklarımız, gençlerimiz. Onların yapmış olduğu özel mateyaller şu anda dünyanın dört bir köşesine dağılmış durumda. Özellikle üretmiş oldukları materyaller, dünyanın bir başka köşesindeki engelli karedeşlerimize yardımcı oluyor. Onlara rehberlik ediyor. Biz Bergama Belediyesi olarak her dönemde her daim engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıran ve onların hayatlarını güzelleştiren bir çok projeye imza attık. Yaptığımız iş, dünyanın diğer ucundan duyulabiliyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Bizim buradaki kardeşimizin Afrika'nın bir köşesindeki kardeşimizle bir araya gelmesi mümkün olmayabilir ama yaptıkları ürünler onlara ulaşarak gönülden gönüle bir köprü kurulmuş oluyor."

rahmi-yesilsoy-01-06-02-825x1024.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.