Başkan Koştu, "Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz"

Başkan Koştu, "Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz"

Millet Bahçesi için katılımcı belediyecilik ruhu ile hareket eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, fikir alışverişinde bulunmak üzere ikinci toplantısını oda başkanlarıyla düzenlendi.

Başkan Koştu, Millet Bahçesi projesini oluştururken en ideali için şehrin taleplerine kulak vererek hareket edeceklerinin altını çizdi. Tarihi kent Bergama’nın 25 yıllık hayali olan ve bugüne kadar konuşmaktan öteye hiçbir şeyin yapılmadığı şehir stadyumunun taşınıp yerine ilçenin kalbinde Millet Bahçesi yapılması için halka söz veren Başkan Koştu projenin yapımı için aralıksız çalışmaya devam ediyor.

1-(1)-023.jpg

ODA BAŞKANLARI İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

İlk toplantıyı ilçedeki mimarlar ile yapan Başkan Koştu 2.’nci toplantıda oda başkanları ile bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu’nda sosyal mesafe kuralına uygun ve maskeli bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda her bir oda başkanı proje üzerindeki fikrini açıklayıp, önerilerini dile getirdi.

BAŞKAN KOŞTU; “ESNAFIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Stadyum etrafında bulunan esnafın proje yapılırken ve yapıldıktan sonra mağdur edilmemesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğüne dikkat çeken Başkan Koştu, oda başkanlarının bu yöndeki talepleriyle, belediyenin projede öngördüğü hassasiyetin örtüştüğüne işaret etti.

Kendisinin de bir esnaf çocuğu olarak esnaflığın ne denli zor olduğunu bilerek büyüdüğünü söyleyen Başkan Koştu, “Projemizde esnaflarımızı asla mağdur etmeyecek akılcı bir çözüm bulmak için çalışıyoruz. Devam edeceğimiz bu toplantılarımız, vatandaşlarımızla yapacağımız anket çalışması ardından ilçemizin bütününün üzerinde hem fikir olduğu akılcı, kentimizin ihtiyaçlarına cevap verecek, otoparkı olan en ideal Millet Bahçesi’ni Bergama’ya kazandıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.