Başkan Koştu: Sağlığımız huzurumuz ve çevremiz onlarla emin ellerde

Başkan Koştu: Sağlığımız huzurumuz ve çevremiz onlarla emin ellerde

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli zabıta personelleri ile buluşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; "Sağlığımız, huzurumuz ve çevremiz onlar ile emin ellerde" dedi.

MEDYA EGE - Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli zabıta personelleri ile bir araya geldi. Zabıtaların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Koştu, "Sağlığımız, huzurumuz ve çevremiz onlar ile emin ellerde" dedi.

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün bu dönemde çok değerli hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan Koştu; "Bunları sadece biz değil tüm Bergamalılar görüyor. Birim olarak belki de en ince detayların bulunduğu, en sık yoğunluğun yaşandığı bir birim. 7 gün 24 saat hizmet vermek durumundayız. Çünkü vatandaş bizden bunu bekliyor. Müdürlüğümüzün bünyesine aldığımız araç gereçler var. Onun dışında yaptırdığımız iyileştirmeler var. Allah daha iyi, daha güzel görevler nasip etsin. Bu dönemde aramızdan ayrılanlar da oldu, onlara Allah'tan rahmet, kalanlara sağlıklı ömürler diliyoruz. Daha ileri, üstün ve kaliteli hizmetlere inşallah hep birlikte ulaşacağız. Tüm zabıta personelimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.