Başkan Kutlu: Kiraz, yine reis dedi

Başkan Kutlu: Kiraz, yine reis dedi

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, 14 Mayıs Seçimlerine ilişkin "Her seçim olduğu gibi İzmir'in gururu Kiraz, yine reis dedi" yorumunu yaptı.

MEDYA EGE - Türkiye merakla beklediği 14 Mayıs Seçimlerinde sandığa gitti. İzmir’de 14 Mayıs Seçimlerinde 3.441.036 seçmen sandık başına gitti. İzmir’in 30 ilçesinden 28’inde CHP önde iken AK Parti Kemalpaşa ve Kiraz’da CHP’nin önüne geçti.

İzmir’de Narlıdere yüzde 61,90 oy oranıyla yine CHP’ye en çok oy çıkan ilçe oldu. Güzelbahçe ise yüzde 61,03 oy oranıyla CHP’ye ikinci en çok oy çıkaran ilçe oldu. CHP, İzmir’de en az oyu ise, yüzde 30,38 oyla yine Kiraz’dan aldı.

AK Parti ise, en az oyu yüzde 11,43 ile Narlıdere’den en yüksek oyu ise yüzde 40,40 ile Kiraz’dan aldı. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 2. turda daha yüksek oy alacaklarını iddia etti.

Başkan Kutlu şunları aktardı; "Her seçim olduğu gibi İzmir'in gururu Kiraz, yine reis dedi. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bitmedi, 2.turda bu oranı yükseltmek için elimizden geleni yapacağız."

fwku0sqwcai7kyz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.