Başkan Mahmut Badem emeklilere konut için TOKİ ile görüştü

Başkan Mahmut Badem emeklilere konut için TOKİ ile görüştü

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile ilçede yapılması planlanan konutlar için İstanbul’da görüşmeler yaptı.  

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Emeklilere Konut Edindirme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mahmut Badem, Meclis Üyesi İsmail Dadal, İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Pervan ile birlikte konuyla ilgili görüşmeler yapmak üzere TOKİ’nin İstanbul’da bulunan ofisine gitti. TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan  ve Şehir Plancısı Hamza Çakan ile yapılan görüşmelerde, ilçede yapılaması planlanan konut alanlarının yeri değerlendirildi.

Başkan Mahmut Badem; “TOKİ işbirliği ile Ödemiş’te konutlar yapılması için çalışmalarımız uzun zamandır devam ediyor. Emeklilere Konut Edindirme Projesi kapsamında daha önce belediyede oluşturulan bir ofisle müracaatları aldık ve TOKİ’ye ilettik. TOKİ tarafından bu değerlendirmeler yapılırken konutların yapılacağı alanla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. ” dedi. 

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.