Başkan Mahmut Badem, muhtarlarla çalışmaları değerlendirdi

Başkan Mahmut Badem, muhtarlarla çalışmaları değerlendirdi

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, muhtarlarla çalışmaları değerlendirdi.16 Şubat Perşembe akşamı Ahrandı Aile Restoranda düzenlenen toplantıya meclis üyeleri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Başkan Mahmut Badem; “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızdan ve  muhtarlarımızdan aldığımız güçle çalışmalarımızı birlikte yürüttük. İlçemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza eşit hizmet etmeye ve yaşam standartlarını yükseltmek için hizmet ettik. Devlet gücüyle yapılacak projelerin gerçekleşmesi için takipçisi olduk” dedi.
 
Muhtarlara TOKİ ve Gençlik Merkezi’nin yapımı konusunda müjdeler veren Başkan Mahmut Badem; "İlçemizdeki dar gelirli ve emeklilere yönelik yapılması planlanan TOKİ konutlarının yer tahsisi ile ilgili imzalar atılmaya başlandı. Konutlar Ahrandı eteklerinin batı kısmında yapılacak. Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı. Zafer Mahallesinde Kültür Merkezi’nin doğu kısmındaki 22 bin metrekarelik alanda yapılacak olan Gençlik Merkezi’nde her türlü spor aktivitelerinin yapabileceği,  yüzme havuzu ve halı sahanın yer aldığı bir tesis olacak” dedi.
 
Kırsal mahallelerdeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Mahmut Badem; Ortak kullanımlı halı sahaların yapımları devam ediyor. Sayıları sekizi buldu. Düğün salonu tadilatları ve yenileme çalışmaları devam ederken, kilittaş döşemeler yapılıyor. Önümüzdeki dönemde kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek amacıyla fıstık çamı, kestane ve ceviz olmak üzere toplam  100 bin fidan dağıtacağız. 210 kilometre yeni üretim yolu açtık. 500 kilometre üretim yolunda tesviye yaptık. Tarımsal sulama amacıyla 26 bin 170 metre sulama borusunu döşendi” dedi.
 
İller Bankası kredisiyle yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Mahmut Badem; İlçemizin gelişimine katkı sağlayacak, talepleri karşılayacak projelerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. 2016 yılı sonu itibariyle İller Bankası’nın onay süreci bitmesi nedeniyle 4 proje için yeniden meclis kararı aldık.Fakat CHP grubu hiçbir eleştiri yapmadan mecliste red oyu verdi. Halkımıza hizmet edecek projelere hayır dediler. İsteseler de istemeseler de bu projeleri yapacağız” dedi.
 
Mezbahanın kapatılması konusunda açıklama yapan Başkan Mahmut Badem; “Bakanlık AB normlarıyla ilgili 6 Aralık 2011 tarihinde karar alıyor ve duyuruyor. 2014 ‘te göreve geldiğimizde Bakanlık yeniden süre tanıyor. 2015 Haziran ayında 6 ay süre ve sonrasında 6 ay daha ek süre veriyor. Ödemiş Mezbahası ve et entegre tesisi  2015 Mart ayında Ödemiş Belediyesi’nden alındı. Aradan 22 ay geçti. 22 ay önceden beri bu mezbahanın AB şartlarına uygun hale getirilmesi gerektiğini herkes biliyor” dedi.
 
Muhtarların sorularını yanıtlayan Başkan,  tüm muhtarlara 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde yaşananların anlatıldığı tabloyu hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.