Başkan Mesut Ergin'den yeni yıl mesajı

Başkan Mesut Ergin'den yeni yıl mesajı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yeni yıl mesajı yayınladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevinçlerini ve üzüntülerini hep birlikte paylaştığımız 2023 yılını geride bırakarak, yeni umutlar ve daha aydınlık bir gelecek dileğiyle 2024 yılına giriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemiz için büyük zorluklarla mücadele ettiğimiz 2023 yılında, Ayvalık’ta da gücümüzü dayanışmadan aldık. Birlikte omuz omuza, dayanışma içinde ülkemizde yaşanan deprem afetinde yaralarımızı sarmaya çalıştık.

Kimseyi ayırt etmeden herkes için çalıştık. Kadını yaşlısı çocuğu genci sokak hayvanları engelsiz hayat isteyen üretmek isteyen herkes için çalıştık, herkese elimizi uzattık, kapılarımızı sonuna kadar açtık, yardımlaştık, dayanışmayla büyüdük. Kentimiz için de çok önemli projelere imzamızı attık, keşkeleri iyi ki yaptık. İlkleri gerçekleştirdik, fark yarattık.

Yeni yılda da geleceği inşa edeceğimiz sosyal belediyecilik anlayışımızla, Ayvalık’ın potansiyelini, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve kentimizin kültürel zenginliklerini artırmak için Ayvalık kadar güzel projelerlerimizle var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

2024 yılı Ayvalık’ı daha da ileriye taşıma yılı olacak. 2024 yılının barış huzur ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle, Ayvalık Kadar Güzel bir yıl diliyorum, yeni yılınızı kutluyorum."

img-20231231-wa0003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.