Başkan Mithat Tekin, Kayseri esnafını dinledi

Başkan Mithat Tekin, Kayseri esnafını dinledi

Kayseri'de gerçekleşen ve 3 gün sürecek CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in Kayseri ilçelerinde esnafla bir araya gelip, beklentilerini dinledi.

CHP'li Belediye Başkanları 3 gün sürecek çalıştay nedeniyle Kayseri'ye geldi. Aralarında Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de bulunduğu CHP’li başkanlar, dün Kayseri ilçelerinde esnafla bir araya gelip, beklentilerini dinledi. Başkan Tekin de bu kapsamda Kayseri’nin Sarız ilçesine gitti. Oluşturulan grupta yer alan Tekin, bu ziyaretlerde çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

8eefb7ad-d083-482f-ac29-5fe098faaf25.jpg

BAŞKAN TEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Tekin söz konusu ziyaretlerle ilgili, “Kayseri'de gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partili "Belediye Başkanları Çalıştayı" nda kıymetli mevkidaşlarımız ile bir araya gelerek Sarız ilçesinde esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik, Partimizin çözüm önerilerini dile getirdik. Bizleri nazikçe ağırlayıp, evimizdeymiş gibi hissettiren tüm Kayseri Sarızlı esnaflarımıza teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanları Çalıştayı bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla devam edecek. Çalıştay, yarın sona erecek.

07af5412-e8b6-435c-ad0b-f77ded071d1f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.