Başkan Muhittin Selvitopu, sağlıkçıların bayramını kutladı

Başkan Muhittin Selvitopu, sağlıkçıların bayramını kutladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Eskiizmir Mahallesi'ndeki Karabağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Pandemi sürecinin sonuna gelindiğini ve yaşamın yavaş yavaş normale döndüğünü hatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Bu zor dönemde toplum sağlığını korumak için hep birlikte mücadele ettik. Pandemi koşulları sona erse bile aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

baskan-selvitopu-14-marti-kutladi-4.jpg

Günün anısına sağlık çalışanlarına kırmızı karanfil veren Başkan Selvitopu, "Özellikle pandemi süreciyle birlikte yaptığınız işin önemi, tüm dünya tarafından çok daha iyi anlaşıldı. Emekleriniz, alın teriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

baskan-selvitopu-14-marti-kutladi-1.jpg

Sağlık emekçileri de Başkan Selvitopu'na ziyareti nedeniyle teşekkür ettiler. Ayrıca aynı binada bulunan semt merkezi kursiyerlerinin yaptığı kekle günün anısına kesilen pastadan armağan ettiler. Başkan Selvitopu toplu fotoğraf çekiminin ardından semt merkezini de ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi.

baskan-selvitopu-14-marti-kutladi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.