Başkan Mustafa İduğ: Bornovalı miniklerimizin gelecekleri için çalışıyoruz

Başkan Mustafa İduğ: Bornovalı miniklerimizin gelecekleri için çalışıyoruz

Başkan Dr. Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi’nin sayısını dokuza çıkardığı Çocuk Oyun ve Aktive Merkezlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Bornova genelinde 1.350 çocuğun yararlandığı Çocuk Oyun ve Aktive Merkezleri Altındağ, Evka 3, Mevlana, Naldöken, Pınarbaşı, Serintepe, Atatürk Mahallesi ve Doğanlar’da iki nokta olmak üzere açtığı toplam 9 Çocuk Oyun Aktivite Merkezi’nden 3-6 yaş arası 1.350 çocuk yararlanıyor. Annelerin çocuklarını günün belirli saatlerinde bırakabileceği merkezler uzman eğitimci kadrosu hizmet veriyor.

ort-9250.jpg

Aileler tarafından ilgi gören Çocuk Oyun ve Aktive Merkezlerinde düzenlenen özel etkinliklerle çocukların gelişimlerin katkı sunuyor.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından merkezlere ilişkin bir açıklama yaparak, çocukların geleceği için çalıştıklarına işaret etti.

6186280901672934204.jpg

Başkan İduğ şunları aktardı; "Birbirinden eğlenceli ve yaratıcı aktiviteleri ile sayısını 9’a çıkarttığımız Çocuk Oyun Aktivite Merkezlerimizde çocuklarımız hem eğleniyor, hem öğreniyor. Bornovalı miniklerimizin gelecekleri için çalışmaya devam ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.