Başkan Mustafa İduğ depremzedelerin yanında

Başkan Mustafa İduğ depremzedelerin yanında

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, depremzede vatandaşlarla bizzat ilgileniyor.

Medya Ege- İzmir'de yaşanan 6.9'luk depremden en çok etkilenen ilçelerden biri olan Bornova'da Belediye Başkanı Mustafa İduğ bizzat sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Çadırkentte kalan vatandaşlara tek tek nasıl olduklarını ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan İduğ gerçek bir belediye başkanının nasıl olması  gerektiğini gözler önüne seriyor.  

baskan-idug-yine-alanda_16109.jpg
Halkın tün ihtiyaçlarının giderildiğinden emin olmak için sahada bulunan Başkan İduğ ihtiyaçlara ise anında cevap veriyor.

minik-depremzedeler-icin-moral-etkinlikleri_16261.jpg

Vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu zamanda yanlarında olan Başkan İduğ depremzede vatandaşların gönüllerinde taht kurdu. Başkan İduğ  vatadaşarın temel ihtiyaçlarının  giderilmesi konusunda çok hassas davranıyor. 

unnamed-(1)-593.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.