Başkan Mustafa İduğ’a üçüncü yıl kutlaması

Başkan Mustafa İduğ’a üçüncü yıl kutlaması

Bornova Belediyesi çalışanları, görevdeki üçüncü yılını tamamlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ pastalı sürpriz yaptı. Başkan yardımcıları, müdürler ve çalışanlar, Bornova Belediyesi’nin yakaladığı ivmeden memnun olduklarını söylediler.

Görevdeki üçüncü yılına, mazbatasını alıp belediye başkanlığını devraldığı gün ve saatte yapılan kutlama ile giren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, çalışma arkadaşlarıyla uyum içinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Müdürler ve birim amirlerinin katıldığı kutlamada hep birlikte kutlama pastası kesilirken Başkan İduğ’un mazbatasını aldığı ve makama ilk geldiği gün çekilen fotoğraflardan oluşan bir hediye sundu.

Bornova’yı birlikte büyütüyoruz

Yaşanan uyumun pek çok kurumda özlenen bir tablo olduğunu söyleyen Başkan Mustafa İduğ, “Bornova’da çok genç ve nitelikli çalışma arkadaşlarımız bulunuyor. Birbirimize hızla adapte olduk, geçtiğimiz üç yıl içinde Bornova’yı büyütme idealine hep birlikte inanarak bu başarılı sonuçları aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bornova birlikte büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

8745263.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.