Başkan Mustafa İduğ’dan Milli güreşçilere tebrik mesajı

Başkan Mustafa İduğ’dan Milli güreşçilere tebrik mesajı

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, serbest stil 92 kiloda Feyzullah Aktürk ve serbest stil 125 kiloda Taha Akgül rakiplerini yenerek altın madalya kazanan Milli sporcuları tebrik etti.

Nilda Altın- Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden Milli Güreçşçiler Taha Akgül ve Feyzullah Aktürk'ten gelen iki altın madalya haberinin ardından Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayınladı. Avrupa Şampiyonu olan sporculara tebrik eden Başkan İduğ, "Bizlere bir kez daha büyük bir gurur yaşattınız" dedi.

mustafa-idug-001.jpg

Başkan İduğ, mesajında "Avrupa Güreş Şampiyonası’ndan 2 güzel haber var 9. Avrupa şampiyonluğunu kazanan ve bizlere bir kez daha büyük bir gurur yaşatan milli güreşçimiz Taha Akgül ile tarihimizin 100. altın madalyasını kazanan Feyzullah Aktürk’ü yürekten kutluyorum. Bravo Gençler!" ifadelerini kullandı.

fpkshwjwqaqpar1-001.jpg

Serbest stil 92 kiloda Feyzullah Aktürk ve serbest stil 125 kiloda Taha Akgül rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi olmuşlardı. Bu sonuçlar ile Feyzullah Aktürk, Türk güreş tarihine geçti; Taha Akgül ise kendi rekorunu geliştirdi.

fpkshwbwuaalhlb-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.