Başkan Mustafa Kayalar: Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam!

Başkan Mustafa Kayalar: Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam!

Belediye Başkanları Çalıştayı'nın ikinci gününü değerlendiren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "3 yıllık hizmetlerimizi ve 2 yılda yapacaklarımızı parti örgütümüzle paylaştık. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Nilda Altın Okay- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında organize edilen Belediye Başkanları Çalıştayı, “Geliyor Gelmekte Olan” ve “Bizim Belediye Başkanları Van’da” sloganlarıyla başladı. 27-28-29 Mayıs tarihleri boyunca devam edecek olayın çalıştayın ikinci gününde belediye başkanları, 3 yıllık hizmetlerini ve 2 yılda yapacaklarını parti örgütü ile paylaştı. Çalıştaya katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Verimli geçen çalıştayımızda belediyelere desteğini esirgemeyen ve daima gücünü hissettiğimiz başta Genel Başkanımız olmak üzere parti yetkililerimize teşekkür ediyorum." dedi.

ft1hp1cxoaegvru.jpg

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun belirlediği yol haritasında, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceğinin altını çizen Başkan Kayalar, Van sokaklarında esnafını dinlediklerini ve CHP iktidarında hayata geçirilecek çözüm önerilerini anlattıklarını da sözlerine ekledi.

ft1hp0wwiaiadqk.jpg

Başkan Kayalar, açıklamasında "Partimizin düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, parti yetkililerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte ilk oturumumuzu gerçekleştirdik. İktidara giden yolda Genel Başkanımızın belirlediği yol haritasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimizin düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayını tamamladık. Çalıştayımızda Belediye Başkanları olarak belediyelerimizin 3 yıllık hizmetlerini anlattık ve 2 yılda yapacaklarımızı parti örgütümüzle paylaştık. Verimli geçen çalıştayımızda belediyelere desteğini esirgemeyen ve daima gücünü hissettiğimiz başta Genel Başkanımız olmak üzere parti yetkililerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ft1hp0rxsaqpmii.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.