Başkan Mustafa Kayalar, İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ni ağırladı

Başkan Mustafa Kayalar, İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ni ağırladı

İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Ferhat Kaplan ile yürütme kurulu üyelerini ağırlayan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent konseylerinin, katılımcı demokrasinin önemli temsilcileri olduğunu belirtti

Nilda Altın Okay- Menderes Çile Köyü Kültür ve Tabiatı Koruma Derneği, Buca Atak Dağcılık Kulübü ve Çile Mahalle Muhtarı Abdullah Akçeltik, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ı makamında ziyaret etti. Akçeltik, Çile Köyü-Buca Atadak Dağcılık Şenliği’ne katkılarından dolayı Başkan Kayalar'a teşekkür plaketi verdi.

fuut8c7xsaiuv3g.jpg

Ardından İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Ferhat Kaplan ile yürütme kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Kayalar, kent konseylerinin, katılımcı demokrasinin önemli temsilcileri olduğunu belirtti ve "Misafirlerimize ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ederim." dedi.

fuut8ohxwaad7nk.jpg

Başkan Kayalar, ziyaretlere ilişkin paylaşımında "Menderes Çile Köyü Kültür ve Tabiatı Koruma Derneği, Buca Atak Dağcılık Kulübü ve Çile Mahalle Muhtarımız Abdullah Akçeltik, Çile Köyü-Buca Atadak Dağcılık Şenliği’ne yaptığımız katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdiler. Ardından katılımcı demokrasinin önemli temsilcilerinden olan İzmir Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Ferhat Kaplan’ı ve yürütme kurulu üyelerini makamımızda ağırlayarak sohbet ettik. Misafirlerimize ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

fuut8ndwuaadhvm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.