Başkan Mustafa Kayalar: Menderes’imize hizmet için işimizin başındayız

Başkan Mustafa Kayalar: Menderes’imize hizmet için işimizin başındayız

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Menderes’imize hizmet için ekiplerimizle beraber sahada, işimizin başındayız." dedi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Eşit hizmet anlayışıyla çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Başkan Kayalar, "Sahada, işimizin başındayız. Devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Menderes’imiz için canla başla çalışan emektar işçilerimize hayırlı işler diledik" diye konuştu.

fq3geb7x0aeqsuf.jpg

Başkan Kayalar, incelemelere ilişkin paylaşımında "Menderes’imize hizmet için ekiplerimizle beraber sahada, işimizin başındayız. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekip arkadaşlarımız tarafından devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Menderes’imiz için canla başla çalışan emektar işçilerimize hayırlı işler diledik. Menderes’imizin 44 mahallesinde eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

fq3ge-uxiaaeas8.jpg

fq3gfdnxmaa0erq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.