Başkan Mustafa Kayalar serbest bırakıldı

Başkan Mustafa Kayalar serbest bırakıldı

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın dahil 31 şüpheli adliyeye sevk edilmişti. Başkan Kayalar, serbest bırakıldı.

İzmir'in Menderes Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturması çerçevesinde rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın da aralarında bulunduğu 31 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Başkan Kayalar, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında basın açıklaması yapan Başkan Kayalar, “Biz bir kamu kurumunun başkanıyız. Bizim hakkımızda ihbarlar olabilir. Ancak bizim alnımız ak. Veremeyeceğimiz hesabımız yok. Düzgün bir adaletle her türlü hesabı vermeye hazırız. Çalışma arkadaşlarıma da buradaki 28 kişiye de çok teşekkür ediyorum. Her zaman onların yanlarındayım. Onların Dürüst ve adilliklerine inanıyorum. Onlar da tıpkı benim gibi tertemizler. Biraz duygusalım son olarak her şey Menderes için diyorum" dedi.
aw662695-02.jpg

Öte yandan, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve çok sayıda partililer ile belediye çalışanları Başkan Kayalar’a destek amacıyla adliyede bulunurlarken, bazı partililer çekim yapmak isteyen gazetecilere fiziki müdahalede bulunarak engel olmak istediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.