Başkan Mustafa Kayalar, vatandaşların taleplerini dinledi

Başkan Mustafa Kayalar, vatandaşların taleplerini dinledi

Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Değirmendere, Gölova ve Gümüldür mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Değirmendere, Gölova ve Gümüldür mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Menderes'in gelişmesi ve vatandaşların huzurlu bir ilçede yaşaması amacıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Kayalar, Mendereslilerin talep ve isteklerini birinci ağızdan dinlememenin önemine vurgu yaptı.

fqxubofwqaiogvb.jpg

"Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla mahallelerimizin sorunlarına ve taleplerine çözüm üretmek amacıyla 44 mahallemizde ziyaretlerimize devam edeceğiz." diyen Başkan Kayalar, minikleri de hediye ettiği oyuncaklar ile sevindirdi.

fqxuagyxmae8fwy.jpg

Başkan Kayalar, ziyarete ilişkin paylaşımında "Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Değirmendere, Gölova ve Gümüldür mahallelerimizde vatandaşlarımızın talep ve isteklerini birinci ağızdan dinlemek için hemşehrilerimizle bir araya geldik. Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla mahallelerimizin sorunlarına ve taleplerine çözüm üretmek amacıyla 44 mahallemizde ziyaretlerimize devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

fqxubyxxoaam-nr.jpg

fqxubntwqaiycgp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.