Başkan Mutlu: Umut ve kararlılıkla üretmeye devam edeceğiz!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, aramızdan ayrılışının 17. yılında Türkan Saylan için düzenlenen "Vefa: Umudu Yeşerten Eller" etkinliğinde, "Umut ve kararlılıkla üretmeye devam edeceğiz!" mesajı verdi.
MEDYA EGE - Konak Belediyesi, ömrünü bilime, eğitime ve kız çocuklarının geleceğine adamış olan çağdaş yaşamın sembol ismi profesör doktor Türkan Saylan’ı, vefatının 17. yıl dönümünde çok özel bir programla andı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen anma töreni, adını taşımaktan gurur duyan kültür merkezinde yoğun bir katılımla hayata geçirildi.

Konak sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği "Vefa: Umudu Yeşerten Eller" isimli anma etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı. Cumhuriyet kadınının aydınlık yolunu ve geride bıraktığı büyük mirası hatırlatmak amacıyla hazırlanan özel video gösterimleri, izleyicilerden büyük alkış aldı. Program kapsamında sahnelenen tiyatral performanslar ve okunan şiir dinletileri, salonu dolduran cumhuriyet sevdalılarına duygusal anlar yaşattı.

Sosyal medya hesabı üzerinden anlamlı bir paylaşımda bulunan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ÇYDD ile birlikte ilçede kadınlar, çocuklar ve gençler için pek çok başarılı projeye imza attıklarını belirtti. Başkan Mutlu, Türkan Saylan’ın yaktığı meşaleyi söndürmeyeceklerini vurgulayarak, bundan sonraki süreçte de aynı umut, inanç ve kararlılıkla yerel düzeyde üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.