Başkan Oktay'dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret!

Başkan Oktay'dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret!

Başkan Oktay; beraberinde CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk’le birlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Marmaris Belediyesi’nden verilen bilgiye göre; Kılıçdaroğlu’na, göreve geldiğinden bu güne kadar yaptıkları çalışmaları anlatan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, özellikle pandemi sürecinde yoğun bir biçimde çalıştıklarına dikkat çekerek; “Salgının Türkiye’de görülmesiyle birlikte önlemler aldık ve bunları büyük bir hızla uyguladık. Bu süreçte vatandaşlarımızın yanında olduk, desteğimizi esirgemedik. Hem belediye olarak bizim hayata geçirdiğimiz tedbirler hem de diğer kurumlarla yapılan ortak çalışmalarla Marmaris süreci çok iyi atlattı. Normalleşme süreciyle birlikte ilçemize gelenlerin sayısı artsa da çok büyük sorun yaşanmıyor.” dedi. 

chp-genel-merkezi-(1).jpeg

MARMARİS TURİZMİ EKONOMİK DARBOĞAZDA

Coronavirüs Salgını öncesi 2020 Turizm Sezonu için erken hazırlığa başladıklarını ve ilk kez sezona da erken başlamayı hedeflediklerini vurgulayan Marmaris Belediye Başkanı Oktay, beklenilmeyen salgınla birlikte turizm sektörünün de çok büyük sıkıntıya girdiğine dikkat çekerek; “Sayın Genel Başkanım sizin de bildiğiniz gibi Marmaris’in en büyük geçim kaynağı turizm. Biz yönetim olarak meslek odaları ve sektör temsilcileriyle birlikte Eylül ayından itibaren Mart ayının başına kadar yurt dışı ziyaretlerde bulunduk. İngiltere, Almanya, Finlandiya, Çin gibi ülkelerde hem devlet kademesindeki yöneticiler hem de turizmin temsilcileriyle bir araya gelerek ve fuarlara katılarak 2020 sezonu için hazırlıklarımızı yaptık. Hatta ilk kez sezonu erken açmak için çalışmalara başladık. Bu sezondan beklentimiz çok yüksekti. Ancak korona ile tüm sektörler gibi turizm de büyük sıkıntıya girdi. Yurt içi kısıtlamasının sona ermesinin ardından yurt dışı uçuşların da açılmasıyla hareketliliğin artmasını bekliyoruz.” diyerek, görüşlerini açıkladı.

MARMARİS DOĞASINI KORUYUN

Başkan Oktay’ın Marmaris’e davet ettiği CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da en kısa sürede Marmaris’e geleceğini söyleyerek; Marmaris’in sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğuna dikkat çekti ve “Doğanın korunması konusunda hassas olduğunuzu biliyorum. Bu konudaki mücadelenizden vazgeçmeyin.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.