Başkan Okuroğlu: Vatandaşlarımıza kulak vereceğiz!

Başkan Okuroğlu: Vatandaşlarımıza kulak vereceğiz!

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Pazaryeri ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Okuroğlu, “Vatandaşlarımıza kulak vereceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Salı günleri gerçekleştirdiği Pazaryeri ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Okuroğlu, pazaryeri ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Sorun ve talepleri dinleyen Okuroğlu, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Güne salı pazarında esnaflarımızla başladık. Tüm pazarcı esnafımıza bol bereketli işler diliyorum. Vatandaşlarımıza kulak vereceğiz!” dedi.

1-002.jpeg

Okuroğlu, Cambazlı Mahallesi’nde İZBETON ve Tire Belediyesi ekiplerinin kilit parke çalışmalarını da yerinden inceledi. Başkan Okuroğlu, çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Cambazlı mahallemizde, mahalle sakinlerimiz, cemiyetlerinde kullandıkları ortak alanda kilit parke talep etmişti. İZBETON ve Tire Belediyesi ekiplerimizle çalışmaya başladık. En kısa zamanda tamamlıyoruz.”

2-003.jpeg

Başkan Okuroğlu, vatandaşların talepleri doğrultusunda Kireli ve Dereli Mahallelerinde yol ve alan düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kireli ve Dereli mahallesinde vatandaşlarımızın geçen hafta bizden talep ettiği yol ve alan düzenleme çalışmasına başladık. Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizle en kısa zamanda tamamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.