Başkan Okuroğlu: Vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatı önceliğimizdir

Başkan Okuroğlu: Vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatı önceliğimizdir

İZSU Genel Müdürlüğü'nde görevli ekipler, Tire'de çalışmalarını tam gaz sürdürürken Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatı önceliğimizdir" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, vatandaşların daha temiz ve konforlu bir ilçede yaşayabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şehir merkezi ve kırsal mahallelerde kanal ve su tamiratları sırasında bozulan beton ve kilit taşı kaplamalarını onarma çalışmaları, İZSU ekipleri tarafından hız kesmeden devam ederken sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Başkan Okuroğlu, "Amacımız, halkımızı mağdur etmeden çalışmaları hızlıca tamamlamak. Bu doğrultuda, tamirat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, günlük yaşamın akışını kesintiye uğratmadan ilerliyoruz. Vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatı önceliğimizdir" ifadelerini kullandı.

glnb2ddw8ae-dei.jpg

Öte yandan Okuroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçede, kara sinek ve sivrisineklerin potansiyel üreme noktalarında da düzenli ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

glnce2pxiaev4lb.jpg

glnb5inxcaafkp0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.