Başkan Okuroğlu'ndan şehitlik ziyareti

Başkan Okuroğlu'ndan şehitlik ziyareti

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş yıldönümünde şehitlik ziyareti gerçekleştirdi. Okuroğlu, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk törenine katılarak Polis Haftası'nı kutladı.

MEDYA EGE - Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilçede bulunan şehitliği ziyaret etti. Şehitler için dua eden Başkan Okuroğlu, sosyal medya hesabından duygusal anların yaşandığı ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak, "Başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" notunu düştü.

gkyf17vwcaaa6oy.jpg

Daha sonra Polis Haftası programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk törenine katılan Okuroğlu, "Huzur ve güvenin sağlanması için gece gündüz demeden görev yapan emniyet mensubu polislerimizin fedakarlık ve cesaretlerini takdir ediyorum. Tire İlçe Emniyet Müdürü Sayın İsmail Canpolat nezdinde tüm polis teşkilatımızın Polis Haftası'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" mesajını verdi.

gkyvqopw0ae0e7z.jpg

gkyvobcwmaa5gpb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.