Başkan Okuroğlu'ndan Tugay'a ziyaret: Koordineli şekilde çalışacağız!

Başkan Okuroğlu'ndan Tugay'a ziyaret: Koordineli şekilde çalışacağız!

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Başkan Okuroğlu, Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon halinde çalışacakları mesajını verdi.

MEDYA EGE - Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti. Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek projelere yönelik hazırlanan dosyayı Başkan Tugay'a teslim eden Okuroğlu, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

gnmuv0bxeaaxqh7.jpg

Ziyarete ilişkin, "Büyükşehir Belediyemizle kurduğumuz güçlü iletişimle, koordinasyon içinde çalışıp, ilçemize ve İzmirimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz" ifadelerini kullanan Okuroğlu, Başkan Tugay'ın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Çağatay Güç ve Zeki Yıldırım ile bir araya gelerek proje dosyalarına ilişkin istişarelerde bulundu.

gnnfmhzwkae8ehh.jpg

gnnfmcgwoaadwzj.jpg

Başkan Okuroğlu, daha sonra İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer'i ziyaret etti. Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Okuroğlu, "Merkez ve kırsal mahallerimizde ihtiyaç olan noktalar ve güzergahlarla ilgili çalışmaları İZBETON ve Tire Belediyesi ekiplerimizle koordinasyon halinde sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

gnnt4nfxgaailgm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.