Başkan Ömer Günel: Hukuki mücadele devam ediyor

Başkan Ömer Günel: Hukuki mücadele devam ediyor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuzhan Turan'a yapılan silahlı saldırının ardından yalan haber yapan kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kuşadası Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuzhan Turan'a yapılan silahlı saldırının ardından yalan haber yapan kuruluşlar ile hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz günlerde Başkan Yardımcım Oğuzhan Turan’a sabıkalı bir suç makinası tarafından silahlı saldırı yapılmıştır. Saldırı sonrasında suçu sabit görülen şahıs tutuklanmıştır. Sabıka kayıtları bu tarz suçlarla dolu bu kişinin ifadeleri ile haber yapan Yeni Asır Gazetesi ve A Haber isimli medya organları yalan haberlerine bir yenisini daha ekleyerek karanlık güçler için sürdürdükleri uşaklıklarına devam etmektedirler. Devam eden bir hukuki süreçte sözde ele geçirdiklerini belirttikleri, suç makinasının iftira ifadelerini ve yalanlarını haberlerine dayanak gösteren bu yayın organları hakkında hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz.

baskan-omer-gunel.jpg

“Suç makinası şahsın ifadesini ele geçirdik” ifadesi ile adli makamlarını da zan altında bırakmaktan çekinmeyen azılı yalan haberci bu iki sözde basın kurumu hakkında Cumhuriyet Savcılarımızı da göreve davet ediyoruz. Bu yalan haber kalemlerinin, sığındıkları karanlık zihniyetin talimatları ile, azılı sabıkalılarla ortaklık yaparak yayınladıkları yalan ve iftira dolu haberlerle ne şahsımı ne çalışma arkadaşlarımı ne de belediyemizi karalamalarına müsaade etmeyeceğim.

Belediyemiz hakkında yayınladıkları belgesiz gerçek dışı haberlerde, Basın Yayın etik kurallarına uymadıkları gerekçesi ile bir çok kez savunması istenen Yeni Asır Gazetesi ve bağlı olduğu A Haber hakkında hukuki mücadelemizi her platformda devam ettireceğim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.