Başkan Önal: Daha sağlıklı bir yaz için alandayız
Bayraklı Belediyesi, yaz aylarında artan sinek ve haşere sorununa karşı 24 mahallede planlı ilaçlama çalışmaları yürütüyor. Halk sağlığı için sahada olduklarını belirten Başkan Önal,
MEDYA EGE- Bayraklı Belediyesi, yaz aylarının başlamasıyla birlikte artan sinek ve haşere sorununa karşı kapsamlı bir mücadele yürütüyor. Halk sağlığını korumak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla sürdürülen çalışmalar, çevresel etkiler göz önünde bulundurularak titizlikle planlanıyor. Belediye ekipleri, 24 mahallede düzenli olarak ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor.

'AMACIMIZ HALK SAĞLIĞINI KORUMAK'
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yürütülen bu çalışmaları sosyal medya hesabından duyurarak vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Önal paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bayraklı’da yaz aylarının getirdiği sinek ve haşere sorununa karşı, 24 mahallemizde düzenli ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk sağlığını korumak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla yürütülen bu çalışmalar, çevresel etkiler de gözetilerek her gün belirlenen program doğrultusunda kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor. Daha sağlıklı ve huzurlu bir yaz için planlı ve dikkatli adımlarla sahadayız.”

İLETİŞİM NUMARASI
Vatandaşlar, sinek ve haşereyle ilgili taleplerini Bayraklı Çözüm Merkezi’nin 477 20 00 numaralı hattı üzerinden iletebiliyor. Belediyenin yürüttüğü bu çalışmalar, yaz boyunca belirlenen haftalık program doğrultusunda sürecek.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.