Başkan Önal müfettişlerle bir araya geldi

Başkan Önal müfettişlerle bir araya geldi

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, tebrik ziyaretlerini kabul etti. Önal, ayrıca 30 Nisan Müfettişler Günü nedeniyle Teftiş Kurulu Müdürlüğü müfettişlerini makamında ağırladı.

MEDYA EGE – Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçim sonrası tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Önal, İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir Zabıta Derneği Başkanı Hasan Oğuz, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Nihal Bulmamış ve İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar ve yönetimlerini makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Önal, “İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir Zabıta Derneği Başkanı Hasan Oğuz, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Nihal Bulmamış ve İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar ve yönetimlerini misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

1-002.jpeg

1-3.jpeg

Önal, 30 Nisan Müfettişler Günü sebebiyle Teftiş Kurulu Müdürlüğü müfettişlerini makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Önal, “Müfettişlerimiz ile 30 Nisan Müfettişler Günü sebebiyle bir araya geldik. İç kontrolümüzün güvenini sağlayan denetimleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.