Başkan Onur Yiğit: Herkesin yanında olmaya çalışıyoruz!

Başkan Onur Yiğit: Herkesin yanında olmaya çalışıyoruz!

Balçova Belediyesi, ilçede ikamet eden ve nikâhını Balçova’da kıyan çiftlere alışveriş kartı desteği veriyor. Başkan Onur Yiğit, "Herkesin yanında olmaya çalışıyoruz!" dedi.

Balçova Belediyesi, yeni evlenen çiftlere yönelik nikâh desteği uygulamasını sürdürüyor. İlçede ikamet eden ve nikâhını Balçova’da kıyan çiftlere alışverişlerde kullanılmak üzere verilen destek kapsamında, 1 Ocak 2026 tarihinden bu yana evlenen çiftler de alışveriş kartlarını teslim aldı.

img-9850.jpeg

Balçova Belediyesi tarafından hayata geçirilen uygulama ile yeni kurulan yuvalara küçük de olsa katkı sunulması hedeflenirken, özellikle son dönemde artan ekonomik zorluklar karşısında evlilik hazırlığı yapan çiftlere destek olunması amaçlanıyor. Belediye yetkilileri, uygulamanın 2026 yılı boyunca devam edeceğini ve yıl içinde evlenecek çiftlerin de başvurarak destekten yararlanabileceğini belirtti.

img-9853.jpeg

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, yeni evlenen çiftlerle bir araya geldiği buluşmada dayanışma vurgusu yaptı. Belediyecilik anlayışlarının yalnızca hizmet üretmekle sınırlı olmadığını ifade eden Yiğit, ekonomik zorlukların yurttaşların hayatını doğrudan etkilediğini söyledi.

img-9848.jpeg

Başkan Yiğit, “Yurttaşlarımızın önemli bir bölümü ciddi ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya. Öğrencilerimizin de emeklilerimizin de sorunları var. Yeni evlenmeye çalışan gençlerimiz de bu süreçte büyük zorluklar yaşayabiliyor. Bizler belediye olarak elimizden geldiğince herkese dokunmaya, herkesin yanında olmaya çalışıyoruz.” dedi.

img-9854.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.