Başkan Oran: Çeşme'yi size yedirtmem!

Başkan Oran: Çeşme'yi size yedirtmem!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ile, Çeşme'ye bir linç kampanyası başlatıldığına işaret ederek, linç kampanyasına tepki gösterdi.

MEDYA EGE - Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medya hesabı Instagram'dan canlı yayın yaparak, Çeşme'ye yönelik bir linç kampanyası düzenlendiğine dikkat çekerek, ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çeşme'nin turizmin parlayan yıldızı olduğunun altını çizen Başkan Oran, "Size Çeşme'yi yedirtmem" diyerek tepki gösterdi.

ekrem-oran-iha-73187371-7318737-16-9-1548642885.webp

Başkan Oran, şunları aktardı; "Uzun zamandır canlı yayın yapmamıştık, sizlerle dertleşmek istedim. Konu da şu; 49 bin nüfusuyla milyonlara hizmet etmeye çalışıyor Çeşme Belediyesi. 49 bin adrese dayalı nüfusa göre bütçemiz ve personelimiz var. Oysa Çeşme'de milyonlar var. Çeşme turizmin Türkiye'de parlayan yıldızı. Fakat Çeşme'de son zamanlarda ciddi bir linç kampanyası var. Çeşme'ye, Çeşmeli turizmciye ve Çeşmeli yatırımcıya dolayısıyla da Çeşme Belediyesi'ne... Öncelikle Çeşme'de turizm, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi ekonomik şartlardan dolayı geçen seneye göre daha düşük fakat buna rağmen Çeşme'de elektrik kesintileri geçen senenin 15-20 katı! Çeşme'de bildirilen ve bildirilmeyen düzenli bir şekilde elektrik kesintileri oluyor. Bundan benim otelcilerim, restorancılarım, turizimcilerim çok ciddi yazlıkçılarda dahil olmak üzere çok ciddi oranda etkileniyor bu çok büyük bir sıkıntı ve artık Gediz 26 Mayıs'ta Alaçatı göbeğini müteahhitine kazdıran Gediz artık yettiniz! Lütfen Çeşme'nin elektriği ile ilgili gerekeni yapın. Bunun dışında da sıkıntılarımız var bunlardan bir tanesi de şu; Çeşme'de ve Alaçatı'da etrafın pis olduğunun görüntüsünü vermek ve yaymak istiyorlar. Bununla ilgili de bir linç var fakat arkadaşları suçüstü yakaladık Alaçatı'da gece 4'te çöp konteynerlerini yerlere boşaltan insanların videosunu dün sizlerle paylaştım. Siz güneşi balçıkla sıvayamazsınız, Türkiye'nin turizmde parlayan yıldızı Çeşme'yi bu şekilde karalayamazsınız. Ben size Çeşme'yi, Çeşmeli turizmciyi, Çeşmeli yazlıkçıyı, Çeşmeseverleri ve benim Çeşme ailemi size yedirtmem. Çeşme'de çalışan yüzlerce personelimi de sizlere yedirtmem. Aynı zamanda geçenlerde bir arkadaşım demeye dilim varmıyor ama eski bir arkadaşım çıktı dedi ki; "Ilıca Plajı'nda denize girenler aman dikkat, Ilıca Plajı ile ilgili uzman bir arkadaşımız dedi ki; zührevi hastalıklar bulaşıyor." dedi. Şimdi hangi tıp doktoru olursa olsun zührevi hastalıkların hangi yolla bulaştıklarını herkes biliyor ve bende bu arkadaşın bu beyanatına sadece acı acı gülüyorum. Gerçekten çok üzücü bu yayını yapan arkadaşımız da Çeşme ile ne kadar dost Çeşme'yi ne kadar seviyor ben ona sadece "yazıklar olsun" diyorum. Çünkü gençliği, küçüklüğü burada geçmiş bir arkadaşımız. Kısaca şunu söyleyeceğim; "Turizmin parlayan yıldızı Çeşme'nin, Alaçatı'nın üzerinden ellerinizi çekin! Ben size Alaçatı'nın ve Çeşme'nin turizmcisini, yatırımcısını, esnafını yedirtmem arkadaşlar. Gerekirse 700 küsür personelimle 7 gün 24 saat çalışırım, ama size yedirmem. Bizim burada bütün belediye başkanlarının, bütün belediye çalışanlarının, senelerce buraya yatırım yapmış turizmcilerin emeği var size burayı yedirtmem. Çeşme'yi ham yaptırmam arkadaşlar. Uyarılarımız devam edecek, ellerinizi Çeşme'nin üzerinden çekin."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum