Başkan Oran duyurdu: Park Maki start aldı!

Başkan Oran duyurdu: Park Maki start aldı!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Park Maki projesinin inşasında ilk somut adımın atıldığını duyurdu.

MEDYA EGE - Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme'nin yeni çekim merkezi olmaya aday Park Maki projesinde, start alındığını duyurdu. Başkan Oran, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla, Çeşme'de 29 dönüm üzerine inşa edilecek olan ve içerisinde pek çok hizmetin yer alacağı Park Maki'nin, bir konsept park olacağını ifade etti.

PARK MAKİ'NİN İÇERİSİNDE NELER OLACAK?

Park Maki sınırları içerisinde yer alacak hizmetleri de sıralayan Başkan Oran; Park Maki'nin içinde modern bir kitap kafe, gastronomi öğrencilerinin hizmet edeceği yazlık ve kışlık bir restoran, butik işler için 300-350 kişilik açık ve kapalı olmak üzere 2 çeşit butik amfi tiyatrolar ve bir tane de çok amaçlı salonumuz olacak. Bunların yanında 29 dönüm üzerine serpiştirilmiş açık hava heykel müzemiz, kum havuzumuz ve kum zambaklarımız, maki bitki örtüsünden oluşan peyzajımız ile sakız ağaçlarımız, Çeşme limonumuz, mandalinimiz, zeytinlerimiz, lavantalarımız bir de Çeşme bostanımız olacak" dedi.

Çeşme'de yetişen sebzelerin de park alanında vatandaşlara dağıtılacağını ifade eden Başkan Oran; "Bu 29 dönümlük arsanın etrafında bir yürüyüş parkurumuz olacak. Eskiden ehliyet pisti olarak bilinen, Kartopu çamaşırhanesinden Ovacık'a giden, yol üzerinde Eski Gediz Şantiyesi'nin bulunduğu 29 dönümlük dev parkın inşaatına bu hafta başladık" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum