Başkan Oran: Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daima yanındayız

Başkan Oran: Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daima yanındayız

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Masal Evlerine ilişkin bir video yayınlayarak “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daima yanındayız” ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE – Çeşme Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında hizmete soktuğu Masal Evleri’nde birçok anne ve çocuğu kaliteli zaman geçiriyor.

Kadınlar farklı alanlarda mesleki eğitim alırken çocukları da Masal Evleri’nde eğitmenler eşliğinde vakit geçirebiliyor.

izmir-masal-evi.png

Kadınların kendilerinin, ailelerinin ve içinde yaşadıkları toplulukların yaşam koşullarını iyileştirmeleri için ekonomik yaşama daha aktif bir şekilde katılım göstermesi amaçlanırken çocuklara okul öncesi eğitim veriliyor.

38815-276.jpg

Konuya ilişkin olarak Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Başkan Oran, paylaşımında “Reisdere, Germiyan ve Ovacık Masalevlerimizde, 8 öğretmenimiz ile birlikte, 100 çocuğa, yaklaşık 350 anneye eğitim vermekteyiz. Kadınlarımızın ve çocuklarımızın daima yanındayız. Çocuklarımız güven içindeyken, anneleri de mesleki kurslarda hayata bir adım önde başlıyor” ifadeleri ile Masal Evleri’ne dikkat çekti.

Masal Evleri kapsamında 100 çocuğa ve yaklaşık 350 anneye eğitim verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.