Başkan Oran, Reisdere Ada Plajı’nda çöp topladı!

Başkan Oran, Reisdere Ada Plajı’nda çöp topladı!

Başkan Oran, “Çocuklarımıza daha temiz, daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak istiyorsak, sadece plajlarımızı değil, tüm şehrimizi temiz tutalım” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde ‘Çevre ile barış’ diyerek eline çöp torbası alıp Reisdere Ada Plajı’nda çöp topladı. 

başkan-orandan-çevre-ile-bariş-çağrisi-(7).jpg

“Çeşme bizim evimiz” sloganıyla, kirletmemenin temizlikten daha önemli olduğu bilincini geliştirmek amacıyla her Pazar plaj temizliği yapan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, doğa ve çevre dostu gönüllüleri Atakent Inner Wheel (Sevgi Çemberi) Kulübü ile birlikte 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Reisdere Ada Plajı’nda çöp topladı.

başkan-orandan-çevre-ile-bariş-çağrisi-(5).jpg

Gün boyu denize girip, çöpünü kumsala atan vatandaşların temiz çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini dile getiren Başkan Oran, “1 Eylül Dünya Barış Günü’nde çocuklarımıza daha temiz, daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak amacıyla, farkındalık yaratmak için plaj temizliği yaptık. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Asıl temizlik kirletmemektir. Çeşme bizim evimiz, sadece plajlarımızı değil, tüm şehrimizi temiz tutalım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.