Başkan Oran’dan bir yatırım daha: Çiftlikköy’e yakışır bir sahil yaptık!

Başkan Oran’dan bir yatırım daha: Çiftlikköy’e yakışır bir sahil yaptık!

Çeşme'de, Çiftlikköy yeni sahil düzenlemesi ve güneşlenme terasları hizmete girdi. Belediye Başkanı M.Ekrem Oran, "Çeşme merkezde yaptığımız gibi sahil boyunca güneşlenme teraslarımız ve oturma alanlarımız, banklarımız Çiftlikköy’e çok yakıştı" dedi.

Kentlerin meydanlarıyla var olduklarına inanan, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran Cumhuriyet Meydanı’nın ardından yıllardır âtıl durumda bulunan Çiftlikköy Sahili’ni yeniledi. Vatandaşlar Güneşlenme Terasları’ndan denize de girebilecek.

ciftlikkoy-yeni-sahil-duzenlemesi-ve-guneslenme-teraslari-hizmete-girdi1.jpg

Çeşme’nin kalbi Cumhuriyet Meydanı’nı yenileyerek kentin çehresini değiştiren Başkan Oran, toplam 3 bin metrekare alanda kıyı tasarımı projesinin tamamının Çeşme Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapıldığının bilgisini vererek projenin sürdürülebilir hizmet anlayışıyla yapıldığının altını çizdi.

ciftlikkoy-yeni-sahil-duzenlemesi-ve-guneslenme-teraslari-hizmete-girdi6.jpg

Projeyi kısa sürede tamamlayarak Çeşmeliler’in hizmetine sokan Oran, “Çiftlikköy Sahilimizi yenileyerek ilçemize kazandırdık. Çeşme merkezde yaptığımız gibi sahil boyunca güneşlenme teraslarımız ve oturma alanlarımız, banklarımız Çiftlikköy’e çok yakıştı. Vatandaşlarımız buradan denize de girilebilecek. Yine vatandaşlarımıza hizmet edecek belediye şirketimiz Çeştur’a ait bir kafeteryamız mevcut. Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek yenilediğimiz sahil düzenlememiz artık yurttaşlarımızın hizmetinde. Çiftliköy’ümüze hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

70221-0.jpg

ciftlikkoy-yeni-sahil-duzenlemesi-ve-guneslenme-teraslari-hizmete-girdi3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.