Başkan Oran'dan çağrı: Daha iyi hizmet için ikametgahınızı Çeşme'ye alın

Başkan Oran'dan çağrı: Daha iyi hizmet için ikametgahınızı Çeşme'ye alın

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, sosyal medya hesabından Çeşme’de yaşayan vatandaşlara çağrıda bulunarak 1. İkametgah adreslerini Çeşme’ye aldırmalarını istedi.

MEDYA EGE – İzmir ve Türkiye’nin tatil cenneti Çeşme, yaz aylarında nüfus artışı yaşıyor. Yaptığı çalışmalarla Çeşmelilere daha iyi bir belediyecilik hizmeti vermek için çaba gösteren Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Çeşmelilere önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Oran, Çiftlikköy’de yapımında sona gelinen Seyir Teraslarının çok yakında açılacağını duyurdu. Son olarak mutfağın eksiklerinin tamamlandığını dile getiren Başkan Oran, ÇEŞTUR Kafesinin açılışının da yapılacağını açıkladı.

Başkan Oran, Seyir Terasları ile ilgili “Gemi güvertesinde gibi, komşumuz Sakız’a bakan bu eşsiz manzarada Çeşme çok pahalı diyenlere bir cevap olacak. Çeşme ailemin ve severlerin yararlanabileceği bir sosyal tesisi daha Çeşmelilere kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen çalışanlarımıza ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

ekrem-oran.jpeg

Başkan Oran, öte yandan Çeşmelilere önemli bir duyuru da yaptı. Başkan Oran, Çeşme’de yaşayan ancak 1. İkametgah adresleri Çeşme’de olmayanlara “400 kişiye ihtiyacımız var. Çeşme’de yaşayan sayısı 49.650 görünüyor. Ancak biz bunun daha fazla olduğunu biliyoruz. 1. ikamet adresinizi Çeşme’ye almanızı rica ediyorum. Oy kaygısı değil; Çeşmemizin sınıf atlayarak idari olarak nüfusunu yükseltmesi lazım. Böylece hastanede doktor hemşire, okullarda öğretmen, belediyede zabıta memur sayısı artacak. Ödenekler de böylece artmış olacak. Çeşme’yi seven herkesi 1. ikametgahını Çeşme’ye almaya davet ediyorum. Çeşme için elinizi taşın altına koymanın tam zamanı” diye seslendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum