Başkan Oran'dan Çeşmelilere ayrıcalık tanıyacak imza

Başkan Oran'dan Çeşmelilere ayrıcalık tanıyacak imza

Çeşme Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çeşmekart uygulaması ile birinci ikameti Çeşme’de olanlara büyük ayrıcalıklar tanınıyor.

Çeşme’de yaşayanlara büyük avantaj sağlayan Çeşmekart ile, vatandaşlar belediyeye ait sosyal tesislerden indirimli, belediye hizmetlerinden ve kültür sanat etkinliklerinden ise öncelikli, belediyeye ait otoparklardan ve spor tesislerinden ücretsiz faydalanabiliyor. Kısa sürede yüzlerce kişinin başvuru yaptığı Çeşmekart avantajlarına bir yenisi daha eklendi. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ile Medicana Hastanesi Genel Müdürü Ulvi Ünal arasında sözleşme imzalandı. İmzalanan protokol ile Çeşmekart sahipleri hastanedeki hizmetlerden özel avantajlarla faydalanabilecek.

cesmekartlilara-medicana-hastanesinde-ozel-avantajlar6.jpg

Çeşmekart uygulamasına kısa sürede yüzlerce kişinin başvuru yaptığını belirten Başkan Oran, “Vatandaşlarımız Çeşmekart uygulaması ile Çeşmeli olmanın ayrıcalıklarını yaşıyorlar. Sağlık hizmetleri alanında ilçemizi her geçen gün daha iyiye taşıyoruz. Bu işbirliği ile de Çeşme’de yaşayan ve Çeşmekartlı olan vatandaşlarımıza hastaneden özel imkanlar tanınacak. Haydi Çeşme ailem, sen de birinci ikametini Çeşme’ye taşı, Çeşmekartlı ol” dedi.

Çeşmekart sahibi olmak isteyen vatandaşlar playstore veya appstore dan Çeşme Belediyesi uygulamasını indirerek, Çeşmekart üyeliğini yapabilir, ya da https://www.cesme.bel.tr sitesinden Çeşmekart Başvuru İşlemlerine tıklayarak Çeşmekart sahibi olabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum