Başkan Oran'dan Gediz Elektrik ve taşeron firmalarına isyan: Dava açmaya hazırlanıyoruz!

Başkan Oran'dan Gediz Elektrik ve taşeron firmalarına isyan: Dava açmaya hazırlanıyoruz!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Gediz Elektrik A.Ş tarafından, yeraltına elektrik kablosu döşemek amacıyla açılan çukurların firma tarafından kapatılmamasına sert tepki göstererek dava yoluna gideceklerini belirtti.

MEDYA EGE - Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme'de elektrik hatlarını yeraltına almak için Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından açılan çukurların, uzun zamandır kapatılmamasına sosyal medya hesabından tepki göstererek isyan etti.

Firmaya ceza kestiklerini, bunun yanı sıra tazminat davası da açacaklarını belirten Başkan Oran konuya ilişkin şunları söyledi:

"Gediz Elektrik görevlileri, elektrik kablolarını yer altına döşedikten sonra öylece bırakıp gidiyor. Biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Her defasında uyarmamıza ve ceza kesmemize rağmen bunu yapmaya devam ediyorlar. İş bilmezlikleriyle turizm merkezi cennet ilçemizi cehenneme çevirdiler. Ben de Çeşme halkı da bu görüntülerden bıktık usandık artık. Kapatmadıkları çukurlar yüzünden vatandaşlarımız, özellikle de çocuklar zarar görebilir, düşme tehlikesi yaşayabilir, yaralanabilir. Bunların hiçbiri firmanın umrunda değil. Uyarılarımızı kulak ardı ediyorlar. Çeşme halkına bu kadar zulmetmeye hakları yok. Kestiğimiz cezalara rağmen hiçbir değişiklik olmadı. Yeterince sabır gösterdik. Bundan sonraki süreçte tazminat davası açmaya hazırlanıyoruz."

İlçe sakinleri de kapatılmayan çukurlardan dolayı özellikle çocukları için endişe duyduklarını belirtti. İlçelerinde bu görüntüleri görmek istemediklerini ve çukurların artık kapatılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar "Bu devirde böyle rezillik olmaz, olmamalı" diyerek Gediz Elektrik A.Ş'ye tepki gösterdi.

whatsapp-image-2023-06-13-at-22-24-05-1.jpeg

whatsapp-image-2023-06-13-at-22-24-15-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.