Başkan Oran'dan MHP'li Çelik'e: Be bilgisiz!

Başkan Oran'dan MHP'li Çelik'e: Be bilgisiz!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik'in 31 Ekim tarihinde yaptığı açıklamalar ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Çelik'e sert tepki gösterdi.

MEDYA EGE - MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik'in 31 Ekim tarihinde yaptığı açıklamada ortaya attığı iddialar, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın tepkisine neden oldu.

Resmi sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Başkan Ekrem Oran, videosunda MHP İlçe Başkanı Çelik'in iddialarına da yer verdi. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ı hedef alarak şeffaf belediyecilik yapmamakla itham eden Çelik'in ifadelerinin yer aldığı videoda, Oran kendi açıklamalarına da yer verdi.

mhp.jpeg

"DANIŞMANIN DA MI YOK?"

Oran açıklamalarında EKAP'ın alımların duyurusunun yapıldığı yer olduğuna dikkat çekerek satışların Resmi Gazete'den yayınlandığını söyledi. Oran, Çelik'e "Be kardeşim, be bilgisiz, be terbiyeden nezaketten uzak arkadaş! Bilmiyorsan sor; avukatın da, arkadaşın da, danışmanın da mı yok? Bu kadar mı yalnızsın?" ifadeleri ile seslendi.

ekremmm.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.