Başkan Ösen balık tezgahının başına geçti!

Başkan Ösen balık tezgahının başına geçti!

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partisinin Bornova’da düzenlediği Mavi Yelekliler organizasyonunda balıkçı tezgahının başına geçti.

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve Bornova İlçe Başkanı Erkan Yanıkoğlu, Bornova ‘da düzenlenen “Mavi Yelekliler” organizasyonuna katıldı. Pazar yerinde esnafları ziyaret eden Ösen, balıkçı tezgahının başına geçip balık sattı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar “Politikacıların halkın içine karışması, pazar yerlerini dolaşıp esnafla sohbet etmesi özlediğimiz görüntüler. Keşke tüm politikacılar halkla böyle yakın temas halinde olsalar” diye konuştular.

whatsapp-image-2022-10-14-at-10-40-23.jpeg

“TEZGAHIN HANGİ BAŞINDA OLURSANIZ OLUN HER İKİ TARAF İÇİN DE HAYAT ZOR”

Pazar yerinde vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, izlenimlerini aktardı. Tezgaha yansıyan fiyatların vatandaşları zor durumda bıraktığını ifade eden Ösen “Hayat pahalılığı vatandaşlarımızın belini bükmüş durumda. Eskiden meyvenin sebzenin tazesini almak için erkenden pazara gelen vatandaşlarımız, şimdi belki ucuzlar diye akşam saatlerini tercih ediyor. Esnaf, maliyetlerin yüksekliğinden şikayet ederken tezgaha yansıyan fiyatlardan da memnun değil. Onlar da ev geçindiriyorlar. İşin aslına bakacak olursanız tezgahın hangi başında olursanız olun her iki taraf için de hayat zor. Vatandaşlarımıza partimizi, eylem planlarımızı anlatıyoruz. Onlara ekonomik sıkıntıları bitireceğimize dair söz veriyoruz. Güvenleri tam. Biz de bu güveni boşa çıkarmayacağız. Herkese DEVA olacağız” dedi.

whatsapp-image-2022-10-14-at-10-40-23-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.